Verhuur

Tijdelijk een auto nodig en behoefte aan flexibele mobiliteit? Dan zit u goed bij ArenaRent Euromobil.

ArenaRent Euromobil is de professionele autoverhuur organisatie van Wealerlease voor zowel de zakelijke- als particuliere markt. Euromobil is een Europese overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en VW Bedrijfswagens. 

Als Euromobil partner staat kwaliteit en service voorop met flexibele mogelijkheden voor tijdelijke mobiliteit, zowel voor een enkele auto als voor een compleet wagenpark. Onze verhuuradviseurs denken dan ook graag met u meer om de mobiliteit van uw organisatie zo optimaal mogelijk in te vullen.

Een voorloopauto nodig?

Wij hebben zeer voordelige shortlease tarieven. Een shortlease auto is ook geschikt voor tijdelijk personeel, want na 1 maand kunt u de auto op elk gewenst moment inleveren. Ook voor kortere periode bieden we flexibele maatwerkmogelijkheden.

Groot Transport?

U wilt uw transport graag in eigen hand houden? Geen enkel probleem met een bedrijfswagen van ArenaRent. Wij beschikken over een ruim aanbod van VW Bedrijfswagens: de Caddy, Caddy Maxi, Transporter en de Crafter. Wij kunnen u altijd passende maatwerkoplossingen bieden.

Vervangend vervoer

Er is een uitgebreide vloot met vervangend vervoer beschikbaar. Voor de periode dat u tijdens onderhoud of reparaties niet over uw eigen auto kunt beschikken kunt u hier gebruik van maken.

Voor meer informatie of het reserveren van een huurauto kunt u contact opnemen met onze verhuurmedewerkers Remon Stroeken, Ard Franssen en Frank ten Have via (077) 320 30 41 of mail naar: 

Ga direct naar de site van ArenaRent

Uw voordelen:
- een zeer compleet aanbod in verschillende klassen
- aantrekkelijke tariefstelling
- 100% mobiliteitsgarantie, oftewel 24-uurs service
- uitgebreide assurantie- en Bovagvoorwaarden