Schade en diefstal

Schade aan uw leaseauto is altijd vervelend. WealerLease draagt zorg voor de volledige afhandeling van de schade. Totaal ontzorgen noemen wij dat, wij regelen ook de verzekering, het vervangend vervoer en diverse andere zaken rondom uw mobiliteit. Uw mobiliteit is bij ons in goede handen.

Zowel eenzijdige schade als schade waarbij een tegenpartij betrokken is, dient zo snel mogelijk aan ons gemeld te worden. Op deze pagina vind u alle informatie om schade en diefstal aan ons te melden.

Alleen uw auto heeft schade?
Heeft u schade aan uw leaseauto en zijn er geen anderen bij betrokken? Meld uw schade dan via onderstaande link.

Eenzijdige schade melden


Er zijn anderen bij betrokken?

Heeft u schade en is er een tegenpartij bij betrokken? Vul dan het Europees Schadeformulier in en verstuur het via de post of vul ons formulier.

Tweezijdige schade melden


Ruitschade - Sterretje of vervanging
Heeft u ruitschade? Bel dan met onze BerijderDesk via (033) 454 9555 voor een afspraak.
Let op! Voor ruitschade kunt u alleen bij de door ons geselecteerde partners terecht. Ruitschades die elders worden aangeboden, bijvoorbeeld bij Carglass, komen niet in aanmerking voor reparatie en vergoeding. Om teleurstellingen te voorkomen raden wij u dan ook aan geen afspraken te maken anders dan via onze BerijdersDesk.Schadevrijverklaring

Heeft u met een leaseauto via ons gereden dan is het mogelijk om een schadeoverzicht op te vragen over de periode dat u met deze auto gereden heeft. Deze verklaring kunt u overleggen aan een eventuele nieuwe verzekeraar om eventueel (extra) korting op uw premie te krijgen.

Schadevrij verklaringEuropees Schadeformulier
Heeft u geen Europees Schadeformulier, dan kunt u dat
hier downloaden. 


Waarborgfonds
Indien de schade veroorzaakt is door een onbekend motorrijtuig, een onverzekerd motorrijtuig of een gestolen motorrijtuig, kan een beroep gedaan worden op het Waarborgfonds Motorverkeer. U dient dan schriftelijk een schadeaangifteformulier in te vullen (vergeet de achterzijde niet). Indien de claim door het waarborgfonds wordt geaccepteerd, zal automatisch een credit van uw eigen risico volgen. 

Benieuwd of u een claim kunt indienen bij het Waarborgfonds om schade vergoed te krijgen? Doe dan hier de check!

Voor verdere informatie verwijzen wij u naar waarborgfonds.